PRELJUBNICA DALILA U OPASNOSTI, BIVŠA ZADRUGARKA JOJ PRETI: Saška Karan ulazi u Zadrugu da je UNIŠTI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.10.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Saška Karan spremna je da se obračuna sa Dalilom Dragojević u Zadruzi 5!

Republika

Foto: Sts/V. Lukić, E-stock

Dalila Dragojević i Saška Karan

 

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan na svom Instagram profilu nedavno je najavila da ćemo ponovo imati prilike da je gledamo u rijalitiju ,,Zadruga 5", a ona je spremnija nego ikad da se obračuna ni manje, ni više, nego sa Dalilom Dragojević, švalerkom. 

Saška je uvek bila neko ko podržava porodicu, moralna načela, kao i da je uvek branila prevarene supruge od ljubavnica, što smo imali priliku da vidimo u ljubavnom trouglu Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović. 

Republika

Foto: instagram/saskakaran

Saška Karan zadruga 5

 

Međutim, kako je počela ,,Zadruga 5", ujedno i najgledanija sezona ovog formata, Saška sve vreme pomno prati dešavanja, a vrlo često zna i da se oglasi povodom mnogih skandala. Jedan od skandala koji je protresao ceo region je svakako preljuba Dalile Dragojević. Svi su već upoznati da je Dalila prevarila zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, zbog čega je Saška izuzetno besna. 

Na Instagram profilu Saška nije imala problem da iznese svoje mišljenje, po čemu je naširoko poznata, pa je tako ovaj put otišla korak dalje i otkrila da će ući u rijaliti kako bi se isključivo obračunala sa Dragojevićkom. Saška je čak i označila zvaničan profil Dragojevićke, a tom prilikom joj je uputila žestoke psovke i uvrede. 

- D**ljo, raščerupaću k**vu - napisala je Saška na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mila

29.10.2021 16:49

JEL SE OVA IZLEČILA ?