PROGOVORIO I OTKRIO OSMAKČIĆEV PLAN! Od sporta mu je ostalo da ne odustaje: CILJ MU JE DA IZUDARA 501.!

Autor:

Zadruga

28.10.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić važi za jednog on najvećih zavodnika u Beloj kući, a sada se oglasio njegov druž Miloš i otkrio detalje iz Markovog života i odnosa sa devojkama.

Republika

Foto: E-Stsock, YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić zavodnik ''Zadruge 5''

Marko Osmakčić važi za najvećeg zavodnika pete sezone rijalitija ''Zadruga'' i to od samog karantina. Kako se navodilo u karantinu je počeo sa Vanjom Rašovom, navodno je tu bila i Sandra Čaprić, a otkad je ušao okrenuo se Staniji Dobrojević, doduše neuspešno, kratko je muvao Sandru Rešić, a onda je iznenada uplovio u emotivni odnos sa Marijanom Zonjić. Međutim, ni ta romansa nije potrajala, te je Marko završio u odnosu sa Viktorijom Mitrović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Osmakčić ušao sa ciljem da zavede što više devojaka

Markov drug Miloš se oglasio i za Pink.rs otkrio šta misli o ponašanju svog prijatelja i njegovom menjanju partnerki.

- Gledam ja klipove i vidim da Marko ide sa jedne na drugu, željan čovek žena i se*sa. Marijana glumi neko ludilo, i on to ne trpi i vidi se da nije išlo. VIki mi je super, ona je najopuštenija, najnormalnija, i vidi se da devojka voli da se zeza i veoma je iskrena. Ona mu je baš po meri, i vidi se da će tu nešto da se desi više, možda i veza. Potrajaće taj odnos sigurno, ali ako ne uspe i kod nje sigurno će ga sprdati da je nesposoban - rekao je Markov drug i prokomentarisao vrelu akciju Marka i Viki:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić i Viki Mitrović u emotivnom odnosu

- Njemu se sa Viki ispatio sav trud, ostalo mu je od sporta da nikada ne odustaje. Verujem da će ostati sa njom i da će biti opuštenije i da će imati češće akcije. Vidi se da je i njemu i njoj trebalo da imaju taj se*s, sjajno su se spojili. Najopušteniji su tamo i najiskreniji, i tek će se opustiti. Pa nisu deca, sve je to za ljude. Verujem u njih - rekao je Miloš i dodao:

 

 

- Ja moram da kažem mi kada smo putovali po turnirima, on je stalno menjao devojke, i stalno je pisao recke sa koliko je devojaka bio, tačnije koju je "izudarao". CIlj mu je 501 jer će tada za sebe da kaže da je pravi šmeker.

Kako je goruća tema u ''Zadruzi'' odnos bračnog para Dragojević, Miloš je dao svoj sud o ponašanju Dejana Dragojevića.

- Marko je došao tamo da smuva još više žena, a ne kao onaj Dejan što je povredio ruku tamo zbog one neke koja ga je prevarila. Marko nikada to ne bi uradio, on ne bi trepnuo, samo bi prešao na neku drugu - zaključuje Miloš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading