MINA BEZ DLAKE NA JEZIKU OSULA PO DALILI! Vrbaška progovorila o odnosu koji potresa Zadrugu: POČELA JE DA PIJE, ŽAO MI JE DEJANA!

Autor:

Zadruga

28.10.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški bila je gost jedne emisije u kojoj je bez dlake na jeziku govorila o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića i FIlipa Cara.

Republika

Foto: ST/N.. Mandić, E-Stock

Mina Vrbaški o Dalili Dragojević i FIlipu Caru

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški bila je gost emisije ''Pitam za druga'' u kom je govorila i komentarisala ljubavnu dramu Dalile i Dejana Dragojevića i krize u koju su upali zbog Filipa Cara.

- Prosto nemam reči za takvu osobu. Devojka koja je držala predavanje, osuđivala, svima nama moralisala, i onda dođe neka tamo osoba B, koja ne vrednuje ni svoju porodicu ni žene generalno i onda ta žena ostavlja svog muža javnio pred njim, ladno. Bilo mi je toliko žao Dajana sinoć, i u trenucima kada ona govori ova je pesma za Dejana, a on plače... Odjednom je počela i da pije alkohol, do ove Zadruge nije pila - rekla je Mina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški o Dejanu Dragojeviću

- Prvo sam imala teorije zavere, ali to je suludo kad vidim koliko dečko plače. Car samo želi da dobije nešto što je u nekom trenutku neosvojivo. Ovo će se završiti kao sa Sandrom Čaprić, samo će duže da traje. Ovo što se dešava Dejanu je dobro za njega, on je mlad dečko. On i Dalila su previše jedno drugog idealizovali, bilo je tu ljubavi, ali mislim da jednostavno tu ljubav su izgradili zbog podrške. Nisu oni bili toliko srećni. On je samo neiskusan, ali bolje sada da te stvari prebrodi tamo, kada izaće shvatiće da ti je porodica na prvom mestu. Niko ne sme da ti poremeti odnos sa majkom i bratom. Mnogo mi je žao Dejana - zaključila je Mina Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading