PROCURIO SNIMAK VRELE AKCIJE CARA I DALILE! Spuštene bokserice i glasni uzdasi, Dejan će IZGORETI OD BESA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dlila Dragojević definitivno je stavila tačku na svoj brak sa Dejanom Dragojevićem, te je odmah završila u krevetu kod FIlipa Cara sa kojim je po svemu sudeći bila i intimna.

Republika

Foto: Republika.rs/Dušan Milenković

Dalila i FIlip Car bili intimni

Petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' potresa još jedna javna prevara i to ni manje ni više, žene svog supruga, koji je takođe u Beloj kući. Ljubavni trougao Dejana Dragojevića, Dalile Dragojević i Filipa Cara sve više privlači pažnju javnosti koja ne krije da je šokirana Dalilinim postupkom.

Naime, kleli su se na večnu ljubav i tvrdili da i ih niko i ništa ne može rastaviti, a samo mesec dana je trebalo da Filip Car poljulja taj naizgled idealan odnos i rasturi brak Dragojevića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i FIlip Car u krevetu

Dalila je odlučila da okrene drugi list, te otvoreno rekla Dejanu da je među njima gotovo i potrčala Caru u zagrljaj i krevet. Spekulisalo se da je došlo do prvog intimnog odnosa između Filipa i Dalile jer su pokriveni ispod pokrivača u izolaciji bili bučniji nego inače, a Miki Đuričić koji je u sobi za rehabilitaciju ih je opomenuo, a oni demantuju te navode.

Međutim, na društvenim mrežama je isplivao snimak koji je sve šokirao. Jasno se vidi Dalila kako ustaje iz kreveta, a pored nje leži FIlip Car sa spuštenim boksericama.

 

 

Komentari na ovaj čin se samo nižu, te uvrede pljšte na sve strane.

- Gaduro.

- K*rvetina bila i ostala.

- Sramota, razvratnice - samo su neki od komentara šokiranih gledalaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mm

28.10.2021 12:56

kurvetana na kvadrat bila uvek