STRAŠNA PORODIČNA TRAGEDIJA ZADESILA JANJUŠA! Zadrugaru PREMINUO deda, a njega NIKO nije obavestio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš doživeo je neviđenu porodičnu tragediju, sa kojom još nije upoznat.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjušu preminuo deda

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, šarmirao je milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu, još od Zadruge 1, i to sve zahvaljujući humoru, kao i njegovom veselom prirodom.

Pored svog izuzetnog humora i jedinstvenosti, Janjuša mnogi pamte i po skandalima, čiji je glavni akter bio, a veza sa Majom Marinković je samo jedan od njegovih kikseva, ali opet to je sve dovelo ovog bivšeg košarkaša do toga da ga milionski auditorijum zavoli i zapamti.

 

 

Međutim, rijaliti karijera ume i da negativno utiče na živote zadrugara, a ponajviše na porodicu, od koje su zadrugari odvojeni, te tragedije koje ih zadese, oni saznaju među poslednjima. Upravo zbog toga, njegove fanove je rastužila činjenica da je Janjušu preminuo deda, a bivši košarkaš još nije upoznat sa tom neviđenom tragedijnom, koja je zadesila njegovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

27.10.2021 08:00

Smrt bilo kog dede ne može biti strašna porodična tragedija, osim ako je deda imao 25 godina, a neko ga mučki ubio. To jeste tužno za porodicu, ali nije nikakva tragedija. Tragedija je kad se izgubi dete ili više dece, a strašna porodična tragedija je ubistvo cele porodice Đokić.

Odgovori 53 13
Boban

27.10.2021 08:31

Naravno , zao ti je dede, ali da je teska porodicna tragedija , ne bih se slozio ! Prirodna pojava.

Odgovori 25 11
Saja

27.10.2021 12:46

Jel on znao da ima dedu? Kreten seljački.

Odgovori 15 6