IVANA, NEMOJ DA PRAVIŠ OD NAŠEG DETETA SIROČE! Kristijan Golubović OTVORIO dušu o odnosu sa suprugom, pa priznao: VIĐAM DETE PO ĆOŠKOVIMA!

Autor: Maša Komatina

Zadruga

05.10.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Kristijan Golubović za portal Republika.rs otvorio dušu, pa priznao u kakvim je odnosima sa Ivanom Veljković.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen

Kristijan Golubović o Ivani

 

Kristijan Golubović prevario je javno suprugu pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi 4" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević, i tako postao jedan od brojnih rijaliti preljubnika, koji su na taj način započeli vezu, ali za razliku od ostalih na iznenađenje svih, oni su njihovu ljubavnu avanturu nastavili i izvan rijalitija, a supruga je pala u drugi plan. Iako je naizgled sve delovalo bajno, mnogi su pomislili da u odnosu bivšeg robijaša i njegove sada već bivše supruge Ivane Veljković teče med i mleko, međutim istina je sasvim drugačija. U moru brojnih spekulacija i šuškanja o njegovom odnosu sa bivšom suprugom, Kristijan Golubović je eskluzivno za naš portal odlučio da otkrije istinu: 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović otvorio dušu za portal Republika.rs

 

Naime, kako nam je Kristijan otkrio, bivsi zadrugar tvrdi da mu supruga Ivana sa kojom je i dalje zakonski u braku, uskraćuje da viđa ćerku Veru, za koju je on posebno vezan. Golubović dalje tvrdi da mu je izuzetno teško što ćerku viđa samo po kafićima ili sličnim mestima i to samo na 2 do 3 sata.


- Moje mišljenje je da dete treba da ima 2 roditelja, a ako nema onda je to dete siroče. Ivana ima nekih problema, ne može da pređe preko moje prevare, i to je rezultiralo ne viđanjem deteta. Ona mi je uskratila viđanje deteta, smem da ga vidim ma 2-3 sata, po nekim kafićima, ćoškovima, parkovima. To nije normalno jer sve trpi dete, koje ni za šta nije krivo - završava izlaganje Kristijan za Republika.rs. 
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Podsetimo, pored ćerke Vere, Kristijan takođe ima i sina Lazara kojeg je dobio u braku sa Danijelom, a domaća publika je imala prilike da ga upozna tokom Kristijanovog gostovanja u rijalitiju "Farma". Kristijan je tada otkrio da je sina priznao posle 20. godina, ali bez obzira na njihov zamršen odnos, njih dvoje su uspeli da pronađu zajednički jezik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading