MILJANA KULIĆ I ZOLA PONOVO ZAJEDNO: Objavili privatni snimak, VRELI POLJUPCI pršte! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

29.09.2021

00:39

Miljana Kulić uspela je da se ponovo pomiri sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom!


Rijaliti zvezda Miljana Kulić šokirala je sve svojim objavama na Instagram profilu, na kojima se vidi sočan poljhbac sa bivšim i sadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Poznato je da je Miljana ludo zaljubljena u Zolu, ali da zbog velikih sukoba, svađa i tuča su odlučili da stave tačku na njihovu romansu. Po Miljaninom ulasku u rijaliti ,,Zadruga 5”, mnogi su pomislili sa je okrenula novi list i da je Zola već davna prošlost, no kako se ispostavilo, sve vreme je bilo zatišje pred buru. Miljana je diskvalifikovana iz ,,Zadruge”, a ona je nekoliko puta javno pisala o razlozima zbog kojih je imala nedolično ponašanje, istučići da je Zola najveći problem. Zapravo, Miljana se potajno nadala da će i on biti učesnik rijalitija.

Instagram.com

Miljana Kulić i Zola u provodu

Na Instagram profilu Kulićeva je objavila video smimak iz noćnog provoda, a tik pored nje sedeo je Zola, sa kojim se ona steastveno ljubila i provodila. Svi njeni pratioci ostali su u šoku zbog ovog prizora, jer iako su očekivali ovakav ishod, niko nije mogao ni da predpostavi da će se ovako nešto ubrzo odviti.

Marija Kulić, Miljanina majka je već otvoreno protiv njihove veze, zbog čega joj sigurno neće biti prijatno kada bude videla ovakve kadrove na ćerkinom Instagram storiju.

Komentari (0)

Loading