GRAD NIŠ DAJE MILJANI KULIĆ 100. 000 EVRA DA PLATI PINKU? Zadrugarka bankrotirala zbog rijalitija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su pokrenuli inicijativu da se Miljani Kulić pomogne uplatom na račun kako bi mogla da Pinku plati kaznu od 100. 000 evra zbog diskvalifikacije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić dobila kaznu od 100. 000 evra

Veliki šef doneo je odluku da Miljanu Kulić diskvalifikuje nakon njenog nedoličnog ponašanja tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5" i da će protiv nje biti pokrenuta tužba pod hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji. 

Od tog trenutka krenule su glasine gde se Miljana nalazi, da li je otišla u Niš ili nije. Njena majka Marija Kulić oglasila se za portal Republika.rs, te nam je prokomentarisala kratku Miljaninu diskvalifikaciju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić besna na ćerku Miljanu Kulić

 

Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro, sumnja da ima koronu - krakto je prokomentarisala Marija za Republika.rs, a potom nam je prekinula vezu, jer je morala da sredi Željka Kulića.

Međutim, ono što je sve šokiralo jeste inicijativa na Fejsbuku, da se prikuplja novac za Miljaninu kaznu, kao i da će se od gradonačelnika grada Niša tražiti da se uključi u tu akciju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Produkcija kaznila Miljanu kulić diskvalifikacijom

 

Svi da uplatite koliko ko može da se Miljani skupi za kaznu, a pisaćemo i gradonačelniku Niša da nam novčano takođe pomogne. Hvala vam unapred svima, za nas je to malo, a Miljani znači puno - glasila je poruka na jednoj od grupa. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Miljana Kulić dobila pomoć od grada Niša za kaznu od 100. 000 evra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
mila

13.09.2021 20:11

Da li je Miljana Kulić nekada dala nešto u humanitarne svrhe od novca koji je zaradila ili je samo obezbedjivala sinu budućnost.Dajte pare za budaletinu,zapravo nije ona budala nego vi koji organizujete ovu akciju.Dajte joj da ima i za kocku.Fuj.

Odgovori 88 6
Teab

15.09.2021 10:51

@mila - Na tv pink emisija narod pita izjavila je da 400.000 dinara uplatila u humanitarne svrhe za obolelu devijcicu iz Nisa.

Odgovori 2 12
Nada

15.09.2021 16:29

@Teab - Miljana sve laže. Uživa da nas laže i slatko se smeje kao da smo mi budale koje joj veruju.

Odgovori 15 2
ddd

14.09.2021 00:37

A pare da uplate na ziro racun kockarnice.

Odgovori 52 5