MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O DISKVALIFIKACIJI: Miljanina majka otkrila šta se krije iza svega! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.09.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić dala je kratku izjavu povodom Miljanine diskvalifikacije iz Zadruge 5 za portal Republika.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić se oglasila nakon Miljanine diskvalifikacije iz Zadruge 5

 

Nakon što je Miljana Kulić sad već bivša zadrugarka hitno diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", portal Republika.rs stupio je u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić. 

Marija ove godine nije želela da uđe u rijaliti, odlučila je da ostane kod kuće i vodi brigu o Miljaninom nasledniku Željku Kuliću. Međutim, Marija je odgovorila na naš poziv, a potom nam je dala kratku izjavu povodom novonastale situacije, koja je izgleda nije uopšte šokirala. 

- Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro, sumnja da ima koronu - krakto je prokomentarisala Marija za Republika.rs, a potom nam je prekinula vezu, jer je morala da sredi Željka Kulića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge 5

 

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" produkcija je obavila sve detaljne preglede zadrugara još u karantinu, kada im je strogo bio zabranjen kontakt sa spoljnim svetom. Svi zadrugari koji su se našli na imanju 5. sepembra nemaju koronavirus, budući da su rezultati PCR testa stigli na adresu produkcije. Shodno tome, Miljana nije mogla da se zarazi koronom, budući da je i ona morala da prođe sve potrebne testove kod lekara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jovan

12.09.2021 18:05

Marija laže po običaju.Neka svoju ćerku vodi na lečenje ona psihički nije u redu. To matora zna samo izigrava ludilo i ona. Svi su oni isti.

Odgovori 100 15
Лилиан

12.09.2021 18:57

Boze,Boze,luda zena kao i cerka.Sto je luda,a sto je odvratna sa pravdanjem gluposti svoje psihicki izmenjene cerke.

Odgovori 65 17
Petro

12.09.2021 19:32

Patak dača iz niša je broj jedan svih rijalitija u srbiji neka joj je bog u pomoci

Odgovori 52 11
Stole

13.09.2021 04:59

@Petro - Konacno, katastrofa UMISLJENA zvezda.pink ju je napravio nikad lakse pare nije zaradila sada joj ostaje samo da se umislja kuci i nek radi za 300 evra

Odgovori 10 1