ŠA IZGUBIO 300.000 EVRA: Ostao bez IČEGA, Taru pravda, a o Ivani i Tomoviću je imao da kaže samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

12.09.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je u jednoj emisiji kako se oseća nakon svega što je prošao kao i koliko je izgubio zbog svega što je napravio, a onda se dotakao odnosa sa Tarom Simov, ali i bivšom suprugom Ivanom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša otkrio koliko je novca izgubio nakon ''Zadruge''

Reper i bivši zadrugar, Nenad Aleksić Ša otkrio je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", šta je sve izgubio po izlasku iz rijalitija ''Zadruga'', ali i kako se oseća nakon svega što je prošao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Mogu reći da sam dobro, s obzirom na sve što se izdešavalo. Izgubio sam dosta, i finansijski i emotivno, sve u par meseci, godinu dana... Ali dobro, to je sve život. Nikad nisam bio u nekom fazonu para i da me mnogo boli kad to izgubim, ali emotivno, to je ono što je najviše izgubljeno, pare uvek dođu. Bavim se poslom koji volim, uspešan sam, ali kada bi pričali o cifri, izgubio sam oko 200-300 hiljada evra za ovih godinu dana, otprilike. Ali, znaš kako kažu, sve za ljubav – rekao je Ša, pa otkrio da li se čuo sa bivšom suprugom Ivanom nakon što ju je javno prevario sa Tarom Simov.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Ša o odnosu sa Ivanom, ali i njoj i Tomoviću

- Pazi, što se tiče bivše supruge, nismo se nijednom čuli po izlasku iz "Zadruge", ona ima svoj život, neka radi šta hoće, ima pravo na sve, ja se u to ne mešam. Svi su očekivali da se mi sretnemo, čak sam i ja mislio da će do toga doći, ali nema potrebe za tim. Oboje smo nastavili svojim putem, mada jeste mi bilo čudno to njeno viđanje sa Vladimirom Tomovićem, nije mi u njenom fazonu da se slika i snima, da se igra tih igara, a da li postoji neka emocija između njih, u to ne ulazim i ne zanima me – pa dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Rešili smo sve brakorazvodnom parnicom, nikoga nisam ostavio na ulici, ispao sam fer. Ne znam da li ćemo se ikada sresti, ali ako se to desi, nema tu šta puno da se objašnjava. Desilo se šta se desilo, to je život, ti srcu ne možeš da zabraniš u koga će i kada da se zaljubi, nisam ni prvi ni poslednji kome se to desilo. To je svakodnevnica, ali svi to kriju, ali ja sam osuđen kao da sam ubio nekoga – kaže Aleksić.

Republika

Foto: pink.rs

Ša otkrio detalje udesa koji se dogodio letos

Ša se dotakao i udesa koji se dogodio letos.

- Što se tiče automobila, bio sam malo nepažljiv, došlo je neke rasprave tokom vožnje i desio se taj sudar. Šteta je bila ogromna, ali Bogu hvala, imao sam za novi, tako da sada vozim drugi auto, možda i bolji – rekao je reper, a onda otkrio da li postoje i dalje neke emocije prema Tari:

Republika

Foto: Republika.rs

Ša i Tara ušli su u vezu u ''Zadruzi 4'' dok je reper još uvek bio oženjen

- Ne mogu da kažem da se sve totalno ugasilo, ali nakon saznanja da ima dečka, emocije nisu kao što su nekad bile. U prvom trenutku mi je bilo čudno da ima dečka, nije mi bilo svejedno, ali nakon dan-dva sam shvatio da idem dalje i samo sam okrenuo muzici - zaključio je Nenad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

13.09.2021 10:49

Tara ga nije ostavila dok mu nije sve pare potrošila.