KONAČNO ISPLIVAO DOKAZ DA JE DENIZ DEJM PROMENILA POL? Društvene mreže gore nakon ovog PRIZORA, SVE SE JASNO VIDI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.09.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je slika Deniz Dejm na kojoj deluje kao da je nekada imala Adamovu jabučicu, pa je internet izgoreo od komentara!

Republika

Foto: Republika.rs

Konačno je isplivao dokaz da je Deniz Dejm ipak promenila pol!

 

Od kako je startovala "Zadruga 5" svi se pitaju samo jedno, da li je Deniz Dejm nekada bila muško, a sad je ovo pitanje kontroverznoj zadrugarki postavila i Irma Serjanić sinoć, aludirajući na to da joj se vidi Adamova jabučica.

Deniz je ostala tajanstvena, ali tviteraši nisu časili ni časa te su premotali snimke od sinoć i pronašli jedan na kom se, barem oni tako tvrde, vidi Adamova jabučica.

"Da li je promenila pol ili je trans, ne znam, ali ako mene pitate, ovo je Adamova jabučica", poručio je jedan tviteraš, nakon čega je usledila salva komentara, među kojima su se jedni složili sa njim, dok drugi tvrde da je samo u pitanju "loš ugao", te da "nema ni govora da je reč o tome"- ređali su se komentari, a šta je prava istina, nadamo se da ćemo otkriti u narednom periodu.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod:

Foto: printsccreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading