NATALIJA ŠČEKIĆ ZAISTA BI TREBALO DA VRATI FRIZURU DŽEHVI: Ovako oštećenu kosu sebi nije smela da dozvoli pred ulazak u "Zadrugu 5"! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.09.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Ščekić, za koju se priča da je neverovatna lepotica, došla je u karantin sa oštećenom kosom i frizurom kakvu ima Teodora Džehv

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija Ščekić pozajmila je frizuru Teodore Džehverović

Natalija Sčekić stigla je danas u karantin, gde će zajedno sa ostalim zadrugarima sačekati nedelju kada će ući u "Zadrugu 5".

Natalija je svoju popularnost stekla kada je u javnost iznela priču da je plaćena da zavede našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, a kako važi za veliku lepoticu svi su očekivali da će je takvu videti i danas.

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija Ščekić ne izgleda najbolje ovako

Međutim, ona se ispred karantina pojavila u nikad gorem izdanju, a posebno nam je za oko zapala njena kosa, koja izgleda kao da ju je pozajmila od Teodore Džehverović, što i nije neki kompliment. Nadamo se da takva izdanja neće imati u rijalitiju, a kako se vama čini njena frizura šišite nam u komentaru,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading