EKSPLICITNI MATERIJAL MILJANE KULIĆ HARA INTERNETOM: Otkriveni frapantni detalji, OVO JE NAJLAKŠI NAČIN DA DOĐE DO BRZE LOVE?

Autor:

Zadruga

28.08.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije sigurna da li postoji njen eksplicitan snimak sa kojim je ucenjuju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana nije sigurna da li postoji njen eksplicitan snimak sa kojim je ucenjena!

 

Miljani Kulić bivši dečko Lazar Čolić Zola na sve načine pokušava da izvuče novac, a sad je dobila poruku da će, ako na određen račun ne uplati 10.000 evra, u javnost isplivati njen p*rno-snimak. Iako se Kulićka nikada nije snimala da zna, nije sigurna da li je Zola to krišom uradio.

–Miljani prete p*rno-snimkom koji zapravo možda i ne postoji, ali ona nije sigurna u to, kako da devojka zna da li je on postavio kameru a da joj nije rekao. Govore joj da će taj snimak završiti na svim naslovnim stranama i p*rno-sajtovima. Sigurno je sve to Zola smislio, ne želi on nju da uništi, njemu je samo novac potreban, a ovo je jedan od načina da brzo dođe do para – tvrdi za Svet izvor blizak bivšem zadrugaru.

Miljana je i sama priznala da ovo nije prvi put da je Zola ucenjuje:

–Imam dokaze da je rekao da ću biti zatvorena u šupi ako ne snimim određeni klip, naravno, ja sam dobila napad panike. Ja sam mnoge stvari krila, dala sam pravo svima da me pljuju. Ja sam dobila poruke kako je on zatvoren, kako treba da platim otkup, ma svašta je tu bilo, mogu da idem na poligraf ako treba – otkrila je za Svet Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

28.08.2021 16:51

Kakve laži, ne zanima ona Zolu uopće.

Odgovori 27 6