DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU: Iskreno o diskvalifikaciji, svađi sa čelnicima Pinka kao i demoliranju Zadruge!

Autor:

Zadruga

23.08.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević progovorili su iskreno pred ulazak u Zadrugu.

 
Republika

Foto: Republika.rs

Dejan i Dalila Dragojević

 

Danas se u prostorijama televizije "Pink" snimaju profili potencijalnih učesnika "Zadruge 5". Među njima se pojavio i bračni par Dalila i Dejan Dragojević.

Na samom početku razgovora digla se polemika oko brojnih nesuglasica i bekstva Dalile i Dejana Dragovića iz predhodne sezone Zadruge.

Naime, oni su upitani kako uspeli da izglade sve razmirice sa čelnicima Pinka i Velikim šefom, a oni su malo burije reagovali.

- Nikada mi nismo pljuvali Pink, mi smo samo rekli da nisu ispali fer tokom našeg učešća i zbog toga smo pobegli i bili diskvalifikovani. Ništa drugo mi nismo rekli u negativno smislu vezano za njih i stojimo iza toga, a vi ako nađete nešto slobodno pokažite, pa ćemo diskutovati na tu temu - rekao je Dejan, a Dalila je potvrdila njegove reči i složila se da oni ni na koji način nisu blatili pomenutu televiziju i rijaliti nego su samo branili sebe.

Republika

Foto: Republika.rs

Dejan i Dalila Dragojević

Na pitanje da li su lomili tuđu imovinu i da je to takođe skandal, Dalila je isto burnije reagovala i odbrusila novinaru.

 

- Ja mislim da ti ne treba da ulaziš u to i da je takođe to sve naplaćeno. Ne treba da bilo ko zalazi u našu kaznu i cifru - bili su veoma drčni Dalila i Dejan koji su stavili tačku na brojne spekulacije o njihovom ponašanju u Zadruzi.

Republika

Foto: Republika.rs

Dejan i Dalila Dragojević


Šta su još rekli Dalila i Dejan pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lana

24.08.2021 07:02

dva odvratna stvorenja!on jadnik igra kako ona svira,prava pudlica! ako jos nesto napisem,a mogla bih rizikujem da ne objavite :)

Sanja

24.08.2021 07:52

Istina da je bila pljuvačina. Lažovi!