MINA VRBAŠKI ZADOBILA TEŠKE POVREDE NAKON BRUTALNOG NAPADA?! Isplivao izveštaj lekara, evo šta u NJEMU PIŠE!

Autor:

Zadruga

09.08.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški zadobila je teške povrede tokom brutalnog napda,.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

 

Kao bomba je tokom današnjeg dana odjeknula vest da je Mina Vrbaški pretučena u klubu u nedelju tokom ranih jutarnjih časova. Ceo incident se odigrao u diskoteci, kada ju je nepoznati navodno iz čista mira napao.

Mina je te noći sa drugaricama izašla u diskoteku, a stariji muškarac je navodno počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Kada mu je Mina prišla, on ju je uhvatio za glavu i zadao tri udarca u predelu lica, zbog kojih je Mina završila na zemlji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

 

Mina je završila u bolnici zbog povreda, a sada je isplivao izveštaj lekara.

- Dolazi u pratnji policije. Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udario njeno o svoje čelo. Pacijentkinja navodi da joj je 20 minuta curela krv iz nosa i žali se da joj trnu gornja i donja vilica. Glava - hematom prečnika 2cm između obrva - pisalo je u izveštaju koje prenosi Pink.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading