PRIZNAO JE DA SE DROGIRA I DA PIJE! Marko Đedović najoštrije osudio Vuka Moba: OVO ĆE GA SKUPO KOŠTATI!

Autor:

Zadruga

20.08.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob bio je gost sinoćne emisije ''Narod pita'' koja je bila i više nego burna, a on sam je u jednom trenutku napravio haos u studiju jer nije mogao više da podnese kritike gledalaca i Marka Đedovića, te je nakon što je pokušao da se obračuna sa njim i Dušicom, demonstrativno napustio emisiju.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Marko Đedović o Vuku Mobu nakon sinoćne emisije

 

Pored Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, sinoćna emisija ''Narod pita'' ostaće upamćena i po ponašanju bivšeg zadrugara i repera, Vuka Moba, koji nije mogao da istrpi kritike na račun roditeljstva i ponašanja prema bivšoj verenici, Oliveri Konatar, te je vređao sve, besneo, a u jednom trenutku pokušao da se fizički obračuna sa Markom Đedovićem, pa je napustio emisiju demonstrativno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob demonstrativno napustio emisiju

 

Marko Đedović se nakon burne noći oglasio za Pink.rs i najoštrije osudio reperovo ponašanje.

- Što se tiče sinoćnjih dešavanja, sve se videlo. Što se mene tiče, emisija je bila super. A što se Gojka tiče, ono sinoć mu nije trebalo, jer će ga sve skupo koštati. Zaletao se na mene, zaletao se na voditeljku televizije Pink i vređa, pokušao fizički da nasrne na nju uz gomilu uvredljivih reči. Toliko o stabilnosti jedne ličnosti koja se bori za starateljstvo, a priznaje u emisiji da se drogira i pije i da tetka njegovog deteta njemu p*ši k*rac. Evo, ja obećavam da ću se založiti da sve stvari koje radi on i njegova porodica, i koje su već urađene, dobiju na javnosti, a i institucionalne epiloge, počevši od građevisne inspekcije, preko policije, do Centra za socijalna rad. Ćeraćemo se još. Ali mi deluje kao da on ima veći problem, jer kad sam kretao sa Pinka, neki Crnogorci (reklo bi se po naglasku) su pitali da li je i on tu, hteli da se slikaju sa njim - izjavio je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zika

20.08.2021 12:59

Treba Gojka staviti na Stojka.

Odgovori 26 3
Srdjan

21.08.2021 20:01

Zika je sve objasnio Gojka međ "grudi" pa nek uziva u sebi slicnima.