SKANDAL U EMISIJI: Ša osuo po Tari, a onda se ona oglasila i iznela sve dokaze o njihovom BOLESNOM ODNOSU, REPER UNAKAŽEN! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije ''Narod pita'' došlo je do neočekivanog obrta kada se na priču MArka Đedovića o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, oglasio i reper koji je sve to demantovao i pričao kako je Tara za sve kriva i njeno ponašanje, Simova je sve to pratila od kuće, a onda se javno putem svog Instagram profila oglasilan i iznela sve dokaze protiv reperove priče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov objavila sve snimke i fotografije odnosa nje i Ša

 

Sinoć je tokom emisije ''Narod pita'' bivši zadrugar Marko Đedović koji je bio jedan od gostiju, izneo šokantne tvrdnje vezane za odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. On je tvrdio da je dolazilo osim do psihičkog i do fizičkog nasilja, te da je reper Simovu i jurio nožem po kući tokom jedne svađe.

Odmah nakon ovih iznetih tvrdnji, oglasio se Ša prvo na svom Instagram profilu, zatim se uključio u emisiju i tvrdio da ni jedna Tarina priča nije tačna, da on uvek ispada najgori, a da je vrata od kupatila otvarao nožem jer se Tara zaključala tokom jedne svađe, a u kupatilu je vruće pa je želeo da joj pomogne.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Tarina objava na početku reperovog uključenja u emisiju

 

Tokom njegovog uključenja, aktivna je na svom Instagram profilu bila i Tara Simov, koja je sve vreme reperove priče objavljivala video snimke na kojima priča i objašnjava situaciju između njih dvoje, ali i snimak na kom se vidi kako Ša pokušava da nasilno uđe u kupatilo.

- Momenta gde se čuje razvaljivanje, a kvaka ne mrda, to je momenat gde gura nož između da otvori - napisala je Tara na objavljenom snimku, a na njeno postavljeno pitanje da li nožem otvara vrata Aleksić odgovara:

- Da se ne skuvaš unutra, izađi, ja sam ovde neću ti prići - govori reper.

 

 

 

Ša je u svom uključenju u emisiju izjavio i da ga je Tara tukla i udarala, te da mu je napravila rane po telu i da će on to sve javno objaviti, ipak ona ga je preduhitrila i odmah objavila fotografije javno, uz reči da je sve to bilo u samoodbrani, jer ju je on piritskao i sedeo na njoj.

- Kada muškarac legne na vas i vrišti dok vas stiska za obraze(jer ste se prethodno psovali) šta biste vi uradili? - napisala je Simova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading