TARA NENADU OBJAVILA RAT! Nakon priče o nasilju, Simova i Nenad nastavili javno da prete jedno drugome!

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.08.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Marko Đedović izneo javno da je između Tare Simov i Nenada Aleksića došlo do fizičkog obračuna, oboje su se oglasili i najavili nove sočne detalje iz svog odnosa.

Republika

Foto: E-Stock

Tara najvila rat Aleksiću

 

Marko Đedović je večeras u emisiji "Narod pita" pokrenuo lavinu kada je izneo detalje iz veze Tare i Ša koje mu je ona poverila:

 -Jednog dana mi je zazvonio telefon, video sam da je ona, rekao sam joj "piši". To je bilo pre neki dan, to ne menja nikakve stvari, imam isti stav po pitanju njihovog odnosa i veze. Pričali smo Tara i ja i na kraju je Maki u pravu. Rekla je da je njen odnos sa njim baziran na sažaljenju, i da se osećala katastrofa. Rekla mi je za mnogo ružne stvari koje su se desile, da je bilo nasilja, fizičkog kontakta, da nije ni ona bila mirna, da se dešavala jurnjava nožem po kući, on nju - govorio je Đedović.

Posle ovih reči, odmah se oglasio Aleksić koji je na svom Instagramu napisao da je šokiran ovim rečima. Međutim, tu se nije zaustavio: 

-Ove laži su već otišle predaleko, samo me pratite... Biće dosta toga zanimljivog narednih dana ovde kod mene na Instagramu - nastavio je Ša, a odmah potom oglasila se i Simova:

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Tara najvila rat Aleksiću

 

- Mislim da će moj Instagram biti još zanimljiviji od večeras, mnogo volim kad mi prete, zato - uzvratila je Simova.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Tara najvila rat Aleksiću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading