VUK MOB NASRNUO NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ: Reper pokušao da se obračuna sa voditeljkom, odmah izbačen iz studija!

Autor:

Zadruga

20.08.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Vuk Mob nasrnuo u emisiji ''Narod pita'' na Marka Đedovića, tu se nije zaustavio, već je tokom reklamne pauze krenuo i na voditeljku Dušicu Jakovljević sa namerom da je udari, zbog čega je istog momenta izbačen iz studija.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stsock

Vuk Mob tokom pauze napao Dušicu Jakovljević i pokušao da je udari

 

Pored Marka Đedovića u sinoćnoj emisiji ''Narod pita'' gost je bio i reper Vuk Mob, koji je u jednom trenutku gostovanja nasrnuo na Đedovića, nakon što ga je pogodila rečenica da ne viđa svoje dete i da mu ne uplaćuje alimentaciju.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Vuk Mob krenuo na Marka Đedovića

 

Međutim, nije Đedović jedini na koji je Vuk nasrnuo. Tokom reklamne pauze, reper je nasrnuo i na voditeljku Dušicu Jakovljević u nameri da je udari, ali brzom reakcijom obezbeđena, nemili događaj je sprečen, a reper je odmah izbačen iz studija i više se nije vraćao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Van Halen

20.08.2021 09:19

Ima li ovaj pacoliki kuci ogledalo da se vidi nasta lici? Sta glumi ovaj dronjak, kao neki vazan macho lik. Svakoj zeni koja je bila sa njim skidam kapu koliko dobar stomak ima.

Odgovori 37 0
Čavka

20.08.2021 10:13

Pijandura. Nije sposoban da se stara o sebi a kamoli o svom detetu. Treba mu zabraniti prilazak detetu i majci. I da sud odredi iznos za izdržavanje deteta i majke od 1.000 evra.

Odgovori 37 6
Vasar Tastine

20.08.2021 15:24

Kakva odvratna njuska! A on je stvarno ubedjen da je super frajer. Onoliko skakanje i izjavljivanje ljubavi svojoj verenici u zadruzi, gde nestade ta "velika ljubav"???? Koji je to folirant!!!