MARKO ĐEDOVIĆ ZA REPUBLIKU O TARI I ŠA: Plašim se daljeg ishoda!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.08.2021

12:57

Nakon sinoćne emisije ''Narod pita'' u kom je došlo do skandaloznog otkrivanja detalja veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, oglasio se i Marko Đedović i prokomentarisao celokupnu situaciju, koja je nastala nakon njegovog raskrinkavanja ovog para.

E-Stock

Marko Đedović nakon skandala koji su Tara i Ša napravili u emisiji Narod pita

 

Nakon što je sinoć u emisiji ''Narod pita'' okrio stravične detalje veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša i izazvao njihovu reakciju, gde su se javno posvađali i priznali da je bio u pravu, Marko Đedović se oglasio za Republiku i prokomentarisao sinoćnu situaciju.

-Pa kao sto rekoh, Maki je uvek u pravu. To su jezive stvari koje su se dešavale o kojima sam ja pričao, a sada i oni dali potvrdu svemu. Užas. Sve ste čuli šta više da vam kažem i bilo bi dobro da se ovako završi, da se ne ide dalje, jer se plašim daljeg ishoda sa obe strane. Užasne stvari se dešavaju, ali sve njihovom krivicom - rekao je Marko, pa otkrio da li se čuo sa njima od sinoć.

 

 

- Javljali su mi se tokom emisije i jedno drugo demantovali, posle toga se nismo čuli. I bolje, imam važnija posla... - zaključio je Đedović.

 

Komentari (1)

Loading