OŽENJENI FUDBALER MUVAO MINU VRBAŠKI: Obelodanila poruke, pa tagovala njegovu ženu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški, objavila je javno na svom Instagram profilu poruke koje su joj pristizale od oženjenog fudbalera Vojvodine, Vladimira Kovačevića, a njegovu ženu je tagovala kako bi joj pokazala šta joj suprug radi, nakon čega je profil fudbalera ugašen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški objavila fotografije poruka koje joj šalje oženjeni fudbaler Vojvodine Vladimir Kovačević

 

Mina Vrbaški važila je sve četiri sezone ''Zadruge'' za jednu od najlepših učesnica, a muškarci su neretko želeli da budu u njenom društvu i u vezi sa njom. Tako je i van Bele kuće.

Naime, Mina je objavila na svom instagram profilu poruke koje dobija od određenih muškaraca, a jedna prepiska je posebno privukla pažnju. Njoj je poruku poslao oženjeni fudbaler Vojvodine, Vladimir Kovačević, a Mina nije prezala ni od njegove žene, već je i nju označila na objavi da vidi šta joj suprug radi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

- Bomba - napisao je on na Mininu fotografiju na kojoj je u donjem vešu.

Nakon toga, bivša zadrugarka je obavestila sve da broj telefona koji kruži društvenim mrežama nije njen i da poruke koje stižu sa tog broja ne šalje ona, a fudbaler je to iskoristio i zatražio joj njen pravi broj. 

- Daj mi onda tvoj broj, Mina.

Sudeći po objavljenoj prepisci Vrbaška nije imala imala ništa sa njim, niti je odgovarala na poruke, ali je objavila na svom profilu tagujući njegovu ženu, uz komentar:

- Ovo su naši današnji muškarci koji su u braku - napisala je ona, a on je ubrzo ugasio svoj Instagram profi.

Republika

Foto: instagram.com

Poruke Vladimira Kovačevića upućene Mini

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading