JOVANA JEREMIĆ SPASILA ŽIVOT GORANU BREGOVIĆU! Voditeljka pritrčala i pomogla: NE ZNAM ŠTA BIH RADIO, UBIO BIH SE!

Autor:

Zabava

20.08.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić pri povratku iz Crne Gore na aerodromu u Tivtu srela je Gorana Bregovića kom je pomogla zbog čega joj je on priznao da mu je spasila život.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, E-Stock

Jovana Jeremić spasila ''glavu'' Goranu Bregoviću kada mu je na aerodromu vratila lap top

 

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti, a dok svi jedva čekaju da je ponovo vide na malim ekranima, dok se to ne desi, voditeljka svoje obožavaoce ne prestaje da obasipa objavama na svom Instagram profilu i redovno ih obaveštava o svom kretanju. 

 

 

Jovana je otkrila da je srela na aerodromu pri povratku iz Crne Gore Gorana Bregovića, pa opisala kako je njihov susret izgledao, prenosi Pink.rs.

- To je bilo sada, kada sam se vraćala iz Crne Gore. Mislim da je bio 13. ili 14. jul. Slučajno smo se sreli na aerodromu, tačnije, ja njega nisam videla. Žena koja radi na aerodromu trčala je 120 i nosila laptop Gorana Bregovića. Kaže da ga je zaboravio. Ja sam otišla u duty free shop, da kupim parfem, Šanel, i ja sam njega videla. Mršav čovek, nosi kapu, ja sam ga prepoznala. Otišla do žene, tražila laptop, rekla da sam ga našla. Ušla sam u freeshop nazad i viknula: "Gorane, jeste to Vi?". Rekla sam mu da je zaboravio laptop na čekiranju. Uzme laptop i kaže: "Da mi sada nisi dala laptop, ne znam šta bih radio, ubio bih se". Verovatno je tu držao neke važne stvari, vezano za muziku ili papirološki - ispričala je Jovana, pa nastavila:

 

 

- Zahvalio mi se, on je jako miran. Nije privlačio pažnju uopšte, ni na letu. Zahvalio mi se i rekao mi je da sam mu spasila glavu. Krivo mi je što nisam slikala. Leteli smo posle zajedno, ali nismo sedeli jedno pored drugog. Da jesmo, sigurno bih napravila sliku. Ali, što bih rekla, Goranu Bregoviću sam spasila glavu. To je bio let Tivat-Beograd. On ima kuću u Perastu, ja imam u Stolivu apartman, doduše, njegova kuća je mnogo veća. Mi smo komšije preko mora, a to je otprilike 10 minuta - istakla je popularna voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

20.08.2021 18:51

Gospođo Jovana, taj lap top trebalo je da mu uruči žena koja ga je i donela, ona je zaslužna za Goranovu zahvalnost a ne ti, ti si ukrala njenu požrtvovanost, sama si rekla da je žena trčala da mu ga uruči, a ti brže bolje uzimaš od nje i nosiš Goranu, sram te bilo, još se i hvališ

četvrt svet

21.08.2021 01:39

Sto nam povlačite buducu ministarku po novinama? intelektualna gromada. cirkus ako mrne pitate