MARIJA KARAN URLALA NA DEČKA PRED SVIMA U CRNOJ GORI: Napala ga zbog NEVEROVATNOG razloga!

Autor:

Zabava

20.08.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan uživa sa novim partnerom u Crnoj Gori na odmoru, a sada je uhvaćena kako ga bez imalo brige da li će je neko čuti i videti kritikuje i svađa se sa njim.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marija Karan uhvaćena u svađi sa novim dečkom

 

Glumica Marija Karan vratila se na velika vrata javne scene, ali ne novom ulogom već činjenicom da ima novog partnera. Ona duže od godinu dana uživa u ljubavnoj priči sa Vladanom Balabanom, IT stručnjakom iz Novog Sada, ali kako se spekuliše, par se konstantno svađa i veza im je na klimavim nogama, prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Naime, par odmara na moru, a uhvaćeni su ispred hotela, na putu do plaže, kada su se navodno svađali i to ni malo suptilno, već je svako ko je prošao tuda mogao da vidi da se nešto dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Glumica je kako mediji prenose kritikovala svog dečka što ponovo kasne na plažu, te da će joj zbog njega dan koji je izdvojila za sunčanje i odmaranje, propasti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Par ne žali novca i IT stručnjak pokušava da Mariji pruži sve najbolje, a to govori i destinacija koju su odabrali za odmor, Lušticu u Crnoj Gori, gde su odseli u ekskluzivnom hotelu u kome noć košta 500 eura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading