ŠA SE OGLASIO NAKON OPTUŽBI DA JE JURIO TARU NOŽEM! Aleksić potpuno podivljao nakon ovog Đedovićevog otkrića!

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.08.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izneo je tvrdnje da je Nenad Aleksić Ša bio nasilan prema Tari Simov i da mu je ona to lično rekla. Sada se oglasio i reper.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić i MArko ĐEdović

 

Bivši zadrugar Marko Đedović večeras je u emisiji "Narod pita" otkrio detalje razgovora sa Tarom Simov u kojem je ona navodno ispričala sve detalje o nasilju koje se dešavalo između nje i Nenada Aleksića.

Kako tvrdi, reper je Simovu čak i jurio nožem po stanu. Čim je čuo ovo, reper Nenad Aleksić Ša se oglasio putem društvenih mreža: 

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić i MArko ĐEdović

 

- Au j*ebote, šta slušam upravo, noževi, pi*ke materine, blago rečeno, šok - napisao je reper.

Kad mi je napisala da je loše, to je bio jedini razlog zbog koga sam se javila. Izvinila se za sve stvari i time rekla da sam u pravu za sve stvari koje sam govorio. Ona je neko ko ima 20 godina, završila je kod psihijatra, imala je suicidne ideje. Taj odnos se temeljio na lošim temeljima. Isto mislim, nema ljubavi, ne može sprdnja, predaleko se otišlo - pričao je Đedović u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading