ŽIVOT JE LEP, ALI SAMO NEKIMA! Marko Đedović LUPIO ŠAMAR REALNOSTI Tari i Ša, a onda objavio i NJHOVE PORUKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović ponovo lupio šamar realnosti Tari i Ša.

Republika

Foto: E-Stock

Marko Đedović, Nenad Aleksić i Tara Simov

 

Kao bomba odjeknula je tokom jučerašnjeg dana da su Nenad Aleksić Ša i Tara Simov raskinuli, a kako skandal između njih dvoje ne jenjava ovim povodom oglasio se i njihov bivši prijatelj, Marko Đedović, zadrugar britkog jezika, koji ni ovaj put nije poštedeo kontroverzni ljubavni par.

Naime, Đedović je i ovog puta "lupio" šamar realnosti, te svojom nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram nikoga nije ostavio ravnodušnim.

- Semenke i kokice sam kupio, kao i kartu za Ibicu, ako nešto propustim od lepog života, javite mi, imam vremena za sve, ne sekirajte se. Danas očekujem, ako se ne desi salto mortale u odnosu Tare i Ša, i obnova "ljubavi", da mi stignu poruke sledeće saržine – napisao je Marko, pa onda citirao svoje bivše prijatelje porukama koje je od njih očekuje da dobije:

Republika

Foto: instagram.com/marko_djedovic__

Objava Marka Đedovića

- Tara: Izvini za sve što sam ikada rekla za tebe, uvek si govorio istinu i sve je istina, ali nisam mogla da priznam, oprosti mi ako možeš –  napisao je Marko.

- Ša: Maki, za sve si bio u pravu i znao sam da prčaš istinu, ali ja sam p*čka.

- A ako se pomire kupiće novog kera i još neku krpicu do trenutka međusobnog istrebljenja. Život je lep, ali samo nekima zaključio je Đedović u svojoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading