ONA JE PIJANA I DROGIRANA! Đedović o Tarinoj nesreći: OBOJE SU ZA ZATVOR!

Autor:

Zadruga

05.08.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je procureo snimak polupanog Mercedesa koji je navodno vozila Tara SImov, oglasio i Marko Đedović i žestoko osuo po bivšoj drugarici i njenom dečku.

Republika

Foto: RTV Pink, S. Kojić, PrntScr

Marko Đedović i Tara Simov

 

Nakon što je objavljeno da je Tara Simov imala saobraćajnu nesreću u kojoj je slupala automobil dečka Nenada Aleksića Ša, Marko Đedović se oglasio i brutalno osudio bivšu drugaricu, prenosi Pink.rs. 

Snimak uništenog automobila:

 

-Mislim da je simbolika jasna kako će ta ljubav proći, samo se nadam da neće biti kasno. Ja sam davno rekao da će se ta ljubav fatalno završiti, nisam mislio na ovaj način, ali ako im ova simbolika nije jasna, onda ne znam šta će im biti jasno. Katastrofa – priča Đedović, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović o Tarinoj nesreći

 

- Na snimku se jasno vidi da je ona pijana ili drogirana, katastrofu je napravila, mogla je da unakaziti nekog, a mogla je i sebe ostaviti bez života, što je u ovom slučaju najmanje bitna stvar u odnosu šta je mogla drugima da uradi. To je za najstrašniju osudu i za reakciju nadležnih organa.

 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Đedović osuo i po Ša

 

- Ša je još luđi što joj dozvoljava da takve stvari radi. U životu nisam čuo idiotskije objašnjenje, danas sam onako bio fin, pa sam napisao da mu poslednji put dajem savet, da ne pravi budalu od sebe zbog ljubavi, koja uopšte i ne postoji, ja znam da tu ljubavi nema.

- Katastrofa, meni je sve to monstruozno, to se sve desilo juče, a on dolazi u emisiju opravdava takav način ponašanja. Oni su za zatvor oboje – zaključuje Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading