JANJUŠ MOLI ZA POMOĆ! Zadrugar bez blama od najvećih zvezda traži ŠOKANTNE stvari! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.08.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš odvažio se i odlučio da se obrati najvećim svetskim zvezdama za pomoć. Naime, on moli Madonu i Švarcenegera za svoje rijaliti prijatelje da im se pomogne u svetu šoubiznisa, te da ih poguraju u Holivudu i na svetskoj javnoj sceni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš poslao Madoni poruku sa neobičnim zahtevom

 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš privlači konstantnu pažnju javnosti, uglavnom zbog odnosa sa bivšom devojkom Majom Marinković i njihovim svađama, međutim, ovaj put Janjuš je sve nasmejao.

Naime, on se odvažio i poslao poruku svetskoj pop ikoni Madoni, govoreći joj da je cela njegova porodica voli, ali i da ako može da obezbedi njegovim prijateljima iz rijalitija da se pojave u njenom spotu.

Republika

Foto: Youtube.com/Madonna

Madoni stigla poruka od Janjuša sa neobičnim zahtevom

 

-Ćao, Madona, imaš veliki pozdrav od mene i moje porodice. Mi te obožavamo svi, a pogotovo moj tata. Nego, neću mnogo da te davim, hteo sam samo da te zamolim nešto, ako bi mi izašla u susret. Imam neke prijatelje iz rijalitija, možda ih znaš, onaj Cvele i Anja, da im ako možeš, završiš da budu u nekom tvom spotu, bio bih ti zahvalan baš. Divna su deca i voleo bih da mogu da im pomognem. Hvala, Maki, unapred. Ljubi te Janjuš - napisao je Janjušević, pa dodao komentar:

-Ako ne mogu da pomognem vala neću ni da odmognem.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš moli Madonu da Cveleta i Anju ubaci u neki od budućih spotova

 

Janjuš se nije tu zaustavio, već je nastavio sa slanjem poruka poznatima, a sledeći je bio čuveni Arnold Švarceneger.

- Hello Arnold maj friend... Havarju? Sorry na uznemiravanju, ali samo da ti kažem mnogo te volim i ti si obeležio detinjstvo, mene, mog bradera Borisa, tenkiju na tome maj friend... Nego da pređemo na stvar, imam bro jednog gud frenda koji je jako ambiciozan, popularan u Serbia, da li bi mogao da ga negde malo poguraš tamo u USA, sigurno imaš neke veze.. Baš bih ti bio zahvalan. Možeš njegov profil pogledati, zove se Nikola Orozović. Veliko hvala od porodice Janjušević . Želim da mu pomognem - napisao je Janjuš.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš poslao i Švarcenergeru poruku moleći ga da pogura Nikolu Orozovića u Americi

BONUS VIDEO: 

JANJUŠ NASRNUO NA TAKIJA: Maja u SUZAMA!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

17.08.2021 08:01

Velika budaletina!

Slavica

17.08.2021 11:31

Bio budala i ostao budala. Nazalost on misli da je interesantan.