ČEKAJU TE GODINE SUĐENJA SA MNOM: Tara se oglasila nakon SKANDALA sa Ša, a brutalnom porukom se obratila njemu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov prethodnih dana muku muči sa društvenim mrežama, a sada je odlučila da stane na put osobi koja joj pravi pakao od javnog života.

Republika

Foto: youtube.com

Tara se oglasila

 

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon ljubavnog brodoloma, zadesili su je drugi problemi sa Instagramom. Poznato je da je jedan, njen zvanični profil ugasila i da je otvorila novi, na kom redovno objavljuje fotografije i snimke sa psom April i kako uživaju u svakom trenutku. 

Međutim, pored toga, kada god ima nešto da saopšti, kao i sada što je uradila, to bude izuzetno ispraćeno. Nakon što je otvorila novi profil, Tara je uspela da povrati i stari, ali joj je onda neko hakovao isti, pa se onda brzinski obratila pratiocima na Instagramu da ne bi došlo do zabune. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara se oglasila o profilu

 

- I ovaj (drugi) profil smo povratili. Prijava Posebnom tužilaštvu za Visokotehnološki kriminal ostaje, ko god da stoji iza ovoga, čekaju ga godine suđenja sa mnom, a nadamo se i zatvor, zbog ucena i pretnji. Da znate za ubuduće, ako planirate slične stvari, smeši vam se zakon - napisala je Tara.

Danima unazad mnoge zadrugarke su zadobile velike probleme na društvenim mrežama, jedna od njih je i Mina Vrbaški, kojoj je neko ukrao identitet i ljudima iz njene okoline su stizale poruke, predstavljajući se u njeno ime. Mina je odmah reagovala i objasnila svima na Instagramu da broj koji kruži internetom nije njen, kao i da poruke ne šalje ona. 

Republika

Foto: E-Stock

Mina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

12.08.2021 18:34

Ova samo preti tužbama. A ako podnesu tužbe za njena krivična dela i prekršaje zaglaviće dugo godina u zatvoru.