TARA DA LUPA, ON DA PLAĆA: Nakon stravičnog udesa, Simova dobila novu ''bebicu'' ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov pre nekoliko dana polupala je automobil dečka Nenada Aleksića Ša, a sada se pohvalila novom mašinom koju je nabavio reper.

Republika

Foto: youtube.com

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

Pre nekoliko dana gledaoci rijaliti formata ''Zadruga'' i fanovi Tare Simov bili su zabrinuti za njeno zdravlje i stanje nakon što je objavljeno da je imala saobraćajnu nesreću koju je sama izazvala u alkoholisanom stanju, zabivši automobil svog izabranika Ša u drvo i na taj način ga u potpunosti uništivši.

Spekulisalo se o njenom stanju i njihovom odnosu nakon ovog incidenta, ali kako stvari stoje ona je odlično, a reper je lako prešao preko njenog nemarnog poteza te odmah kupio novi automobil, marke BMW, vredan nekoliko hiljada eura.

 

 

 

 

 

Simova se odmah pohvalila na svom Instagram profilu, napisavši ''Be bo'', a da li će i dalje voziti bez dozvole i van propisa, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vladimir

08.08.2021 13:20

Samo nek' se plaća.

Verona Verdasco

08.08.2021 13:38

Više štete drugi put u Benkici !

Verona

08.08.2021 13:56

Seljanka. Kaže se "benkica" a ne "bebica" .

Roko Prč

10.08.2021 20:13

BMW od NEKOLIKO hiljada evra i nije baš neki. Za budalu treba svakih nedelju dana da kupi drugu makinu. Odakle "slavnom " reperu tolike pare?????