FRAN NE SME U HRVATSKU: Prete da će da ga OBESE NA ULICI!

Autor:

Zadruga

08.08.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas prolazi kroz pakao od kada je izašao iz Bele kuće, a zbog pretnji ne sme da se vrati u Hrvatsku!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran ne sme da se vrati u Hrvatsku!

Finale rijaliti programa "Zadruga" održalo se 10. jula, a bivši zadrugari razišli su se svako na svoju stranu. 

Mnogi su odlučili da otputuju negde da se osmore ili da se vrate svojoj porodici, međutim Fran je od kraja rijalitija u Beogradu i kako prenosi "STAR" nema nameru da se vraća u Hrvatsku. Razlog za to je, navodno, činjenica da je Fran u tijalitiju razvezao jezik i otkrio neke stvari o sumnjivim hrvatskim ljudima, koje nije smeo da pominje.

 

 

– Fran je sve vreme u Beogradu, bila mu je majka tu nekoliko dana, ali se ona vratila u Zagreb, a on je ostao. Ne sme da ide kući jer ima velike probleme i dobija ozbiljne pretnje. Tokom Zadruge iznosio je neke stvari i imena i sad je u opasnosti. Planira da potpiše ugovor i za Zadrugu 5, pa će sve vreme biti u Srbiji. Čim je izašao iz rijalitija, prenete su mu jezive pretnje. Znam da se video sa jednim poznanikom iz Zagreba ovde u Beogradu i on mu je rekao da se ne igra i da ne ide u Hrvatsku jer mu se crno piše. Ozbiljne glave mu prete da će ga vešati na ulici i on je svestan da sa njima nema šale. Preko nekoliko ljudi su mu uputili pretnje i rekli da neće preživeti ako pokuša da dođe u Zagreb – priča izvor blizak Franu i dodaje:

 

 

– I njegova mama je načula za pretnje, pa savetuje sina da ne mrda iz Beograda.

Pujas je inače i sam priznao da ne sme da ide u Zagreb, ali je istakao da su razlog navodno neke kazne koje ima, a koje nije uspeo da reši.

– Ja se iskreno ne sećam da sam pominjao neka imena. Razlog zašto ne idem u Hrvatsku su neke kazne koje moraju da se reše i dok se to ne završi moram da budem ovde. Inače, voleo bih da opet uđem u rijaliti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading