HOĆU GOLUBARNIK! NE MOŽE ONA DA VIDI MOJE INTIMNE ODNOSE: ON ulazi u petu sezonu ZADRUGE za 4.000 EVRA nedeljno!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On kaže da je zalubljive prirode, te da ne isklučuje činjenicu da bi mogao da nađe devojku, a ko dođe do odnosa, ne bi voleo da to vidi njegova ćerka!

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Traži golubarnik jer neće seks pred ćerkom!

Radomir Marinković Taki, otac nekadašnje zadrugarke Maje Marinković će, kako pišu mediji, ući u "Zadrugu 5" i to za pozamašan honorar.

Taki će biti jedan od učesnika pete sezone popularnog rijalitija, koja će ujedno biti i poslednja, a zarađivaće 4.000 evra nedeljno, piše "Svet".

- Pričao je sa Majom i ona nema ništa protiv da joj tata uđe u rijaliti. Ona se još nećka, ali ako tata ulazi sigurno će i ona - rekao je izvor pomenutog lista.

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

 

Ovim povodom oglasio se i Taki, koji je rekao da ima važan uslov za produkciju.

- Jedan od mojih uslova je da povedem psa i da mi se napravi golubarnik. To je pod obavezno. Zaljubljive sam prirode i za tih 10 meseci ne isključujem mogućnost da nađem devojku, a ako bi došlo do intimnih odnosa, to nikako ne bi smelo da se desi pred Majom - rekao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading