KIJA OKRENULA LEĐA I KUMI: Veliko prijateljstvo doživelo krah!

Autor:

Zabava

08.08.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti pobednica Kija Kockar završila je svoje prijateljstvo sa kumom Vanjom Ibrahimović, otpratile se sa Instagrama i uklonile sve fotografije.

Republika

Foto: zoutube.com/AmiGShow

Kija Kockar

 

Bivša rijaliti učesnica i pobednica Kija Kockar izaziva veliku pažnju zbog odnosa koje ima sa određenim ljudima, ali i prekidom velikih prijateljstava. Njena najbolja drugarica i kuma, Vanja Ibrahimović bila je uz nju u njenim najgorim trenucima i periodima, najveća podrška kada je ušla kao prevarena žena u ''Zadrugu 1'' i organizator svih glasača koji su je doveli do pobede u toj sezoni rijalitija.

Njih dve su bile nerazdvojne, zajedničke fotografije su se samo ređale, a onda zatišje. Od Vanje i Kije ni traga ni glasa. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

 

Naime, njih dve su se otpratile sa Instagrama i obrisale sve zajedničke fotografije. Prijateljstvo je izgleda u ozbiljnoj krizi i prolazi kroz problematičan period, a ako je verujući stanju na društvenim mrežama, teško će se izvući iz te krize, kumstvo je puklo.

Vanja se ne prati ni sa Kijinom mamom, Nadicom Zeljković, što znači da je dugogodišnjem prijateljstvu definitivno došao kraj.

 

BONUS VIDEO: 

"METAR IPO DANA SAM PATIO ZA IVOM": Filip Đukić progovorio o odnosu sa bivšom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading