(FOTO) ZAKAZANA MU JE TRANSPLANTACIJA ZA SEPTEMBAR: Alen i Maja zbog zahvata putuju u TURSKU!

Autor:

Zadruga

31.07.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za putovanje!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Spremaju se za putovanje!

 

Alen Hadrović, bivši učesnik "Zadruge" koji uživa u ljubavi s Majom Marković, koju je zavoleo u rijalitiju, već duže vreme ima problem s opadanjem kose, čemu je rešio da konačno stane na put, i to u Turskoj.

Kako bi ohrabrio svoje pratioce i muškarce koji se takođe muče s ovim problemom, Alen s Majom snimio video u kom je do detalja objasnio sve pojedinosti.

- U septembru idemo na jedno malo putovanje u Istanbul... Odlučio sam se za transplataciju kose. Naravno, ta moja odluka nije došla iz vedra neba, već duže vreme imam problem sa gubitkom kose, to ste primetili. Sačekao sam da vidim da li će im porasti kosa, da li će uspeti ta transplantacija. S obzirom na to da je uspela kod mojih prijatelja, rešio sam i ja da kontaktiram doktorku i zakažem svoj termin u klinici 17. septembra - započeo je Alen, a potom dodao:

- Garantuju mi da je bezbolno, za jedan dan je sve gotovo. Dobijam doživotnu garanciju i osiguranje na svu presađenu kosu... U septembru idemo Maja i ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

31.07.2021 10:16

A ja pomislio transplatacioja istrošenog ,znate vec sta.