SUOČAVANJE BIVŠIH PARTNERA: Dovodili su ga u vezu sa STANIJOM, a sad ulazi u ''Zadrugu 5'', sprema se PORAVNANJE RAČUNA?

Autor: Republika

Zadruga

19.07.2021

15:56

Dovodili su ga u vezu sa Stanijom Dobrojević, a sada ulazi u ''Zadrugu.''

TV Pink
Novi učesnici spremini za ''Zadrugu 5''

Četvrta sezona rijaliitija "Zadruga" se završila, a već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika naći u sledećoj i po rečima Velikog šefa, poslednjoj sezoni. Produkcija još uvek nije otkrila ime nijednog budućeg učesnika, ali su mnogi priznali da bi voleli da se nađu u Beloj kući, prenosi Srbija Danas.

Naime, mnogi stari učesnici su priznali da bi voleli da uđu ponovo u kuću, a neki su se čak i oglasili i potvrdili svoj ulazak, međutim, sada postoje saznanja da u novu sezonu ''Zadruge'' ulazi bivši maneken Relja Mišić, koji je poznat i po tome što je dovođen u aferu sa Stanijom Dobrojević.

youtube.com/printscreen
Stanija Dobrojević

Navodno, Mišić želi da ovim putem ispriča svoju priču o detinjstvu, koje nije bilo lako, ljubavnim aferama koje su ga potresale, kao i o skorašnjem skandalu, kada su ga povezivali sa narkoticima.

printscreen/ facebook/ Relja Mišić
Relja Mišić

On i Stanija nisu ostali u dobrim odnosima, pa nije isključeno da ukoliko uđe u ovogodišnju sezonu, ovo bude neka vrsta poravnavanja računa.

 

Komentari (0)

Loading