MAJKA NEĆE NI DA MU SE JAVI: Nakon što je otišao sa Tarom u Skopje, Ša dobio PROBLEME, zabrinut za porodicu šta im se desilo!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne može da dođe sebi još uvek, pokušava da dođe do informacije šta je sa njegovom majkom.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Tara i Ša

Nenad Aleksić Ša otišao je sa Tarom Simov u Skopje kako bi se odmorili, ali i upoznao njenu porodicu i oca Gorana Simov. Nakon što su noć proveli u ludom provodu, ovaj dan dočekali su na terasi uz sunce, a onda se sve pretvorilo u dramu.

Naime, Tara je snimala Nenada dok je on pokušavao da dobije njegovu majku na telefon, što mu nije polazilo za rukom, pa kada ga je devojka upitala šta radi, on je objasnio da mu se ona ne javlja na pozive.

Zovem kevu 15 puta, ne javlja mi se, evo, ne javlja se, uvek brinem, volim moju mamu - rekao je Ša.

Foto: instagram.com
Ša zabrinut za majku

Tara se raznežila u trenutku kada je Ša izjavio da voli majku, ali je vidno zabrinut, jer mu se ona ne javlja na pozive. On je posumnjao da se nešto loše nije desilo, pa je zbog toga bio toliko uporan. Podsetimo, dosta se spekulisalo da li reperovi roditelji podržavaju ili ne vezu sa Tarom, a on je još u rijalitiju Zadruga poručio njima da je ona samo njegov izbor i da se tu niko neće mešati.

Nakon razvoda od Ivane Aleksić, Ša se potpuno promenio, a po izlasku iz rijalitija, ne odvaja se od svoje voljene. Mnogi su im prognozirali da će im veza pući, da zbog Tarine prirode ponašanja, neće moći da održe ljubav, ali oni za sada uživaju i lepo im je, a kako će se nastaviti, ostaje da nam vreme pokaže ko je bio u pravu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana, Ša i Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading