MRZI NAS CEO SVET: Tatu i Ša presreo automobil nasred ulice, a ono što se potom desilo ih je ŠOKIRALO!

Autor:

Zadruga

17.07.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara i popularni reper se nisu nadali ovoj situaciju, jer su živeli u ubeđenju da ih ceo svet mrzi, ali ono što se desilo na putu ih je pozitivno iznenadilo.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Tara i Ša se ljube

Tara Simov otišla je na put sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša i tom prilikom podelila je impresije sa fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Poznato je da Tara i Ša važe za jedan od ljubavnih parova koji imaju najviše oprečnih komentara i ljudi koji ne podržavaju njihovu relaciju ili im je bar tamo predočeno. Sa druge strane, situacija u realnom životu, po rečima bivše zadrugarke su izuzetno drugačije. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Tara i Ša

Naime, kako Tara priča, dok se vozila sa Nenadom, kola koja su prolazila pored njih, zastala su, a onda im je cela porodica iz kola poslala srca, što je ovaj ljubavni par reznežio, te su impresije podelili na storiju.

Kako da ne budemo oduševljeni, vozimo se autoputem, i prolazi jedan auto, staju i cela porodica nam je pokazivala srca. Tako da toliko o tome da nas mrzi ceo svet. Pokazujete još jednom da mafijaši iza tastatura su nepostojiće, tako da vas ljubimo sve! Hvala vam ljudi, predivni ste! - izjavila je Tara.

Foto: printscreen/pinktv
Tara i Ša u kolima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

17.07.2021 17:40

Niko ne voli nemoralne i bolesne švalere.

Odgovori 17 1
Komedija

17.07.2021 19:33

Poznati reper ??????

Odgovori 11 1