(FOTO) MIŠEL SMUVAO SANJU STANKOVIĆ: Idu kod Gvozdenovića u Čačak, uhvaćeni u noćnom provodu!

Autor:

Zadruga

15.07.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio sve detalje o vezi Sanje i Mišela!

RepublikaFoto: instagram.com
Sanja i Mišel na večeri

Bivši zadrugari Sanja Stanković i Mišel Gvozdenović smuvali su se posle finala ,,Zadruge 4"! Starleta i pevač bili su zajedno u noćnom provodu, a da su postali baš bliski dokaz je i to što je Gvozdenović na Instagramu objavio zajedničku gotografiju, pored koje je stavio i emotikone srca.

- Mišel i Sanja su se provodili na splavu, a video sam ih i na večeri. Ma stalno su zajedno, ne znam zašto ne priznaju da su zajedno! Ne čudi me što su se bližili, pošto je Sanja u rijalitiju uvek govorila da je Mišel najkulturniji dečko kog je ikad upoznala, dok je on njoj uzvraćao da je lepa i zgodna. Još tad su se videle simpatije - priča bivših učesnik ,,Zadruga" za Informer, koji je želeo da ostane anoniman.

RepublikaFoto: instagram.com
Sanja i Mišel

On dodaje da su se čak i dogovarali da idu kod Gvozdenovića u Čačak.

- Mišel je pozvaop Sanju da odu u njegovu porodičnu kuću i tamo provedu nekoliko dana, a ona je pristala! Trenutno su često kod njega u stanu u Beogradu, ali je očigledno da će Sanja uskoro upoznati celu njegovu familiju. Zasad poznaje samo Mišelovog brata, koji je bio s njima u provodu! Meni su rekli da im je super kad su zajedno, bio sam nekoliko puta sa njima u društvu. Sve vreme su flertovali, smejali se i grlili - kaže sagovornik za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

16.07.2021 04:33

Al ' se usrecio .

Advokat

16.07.2021 14:01

Valjda platio, ne smuvao...