(FOTO, VIDEO) SVAKI DAN SAZNAJEM ZA NEKU NOVU, BILO IH JE PREKO 100: Raskid rijaliti para potresao javnost, a sad se zna PRAVI RAZLOG prekida!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.07.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali su dokazi o Cveletovom varanju, Anja je sve znala!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ovo je pravi razlog njihovog razlaza!

Rijaliti par Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele raskinuli su pre svega pet dana, a prekid njihove veze uzdrmao je javnost.

Ovaj par je u rijaliti ušao sa puno ljubavi, mada se još tada spekulisalo da je Cvele Anju varao. Tada nisu postojali nikakvi dokazi o njihovoj prevari. Oni su ostali zajedno nakon "Zadruge" da bi ubrzo raskinuli i time potresli javnost. 

Svi su se pitali koji je razlog njihovog razlaza, a mi vam donosimo priču koja otkriva šta se desilo iza kulisa.

 

 

Naime, rijaliti par se često svađao zbog navodnih prevara ovog zadrugara. U privatnim prepiskama koje su isplivale može se videti da Cveletu nije mnogo bitna da je imao devojku, već je uvek jurio za "suknjama" zbog čega je u više navrata molio Anju da mu oprosti. Anja je iz dana u dan otkrivala nove devojke sa kojim ju je partner varao, te na kraju više nije mogla da podnese i došlo je do raskida.

Podsetimo, jedan od razloga raskida je što je Cvele hteo vrelu akciju sa bivšom cimerkom iz "Zadruge 4", čiji ćemo vam identitet otkriti narednih dana, a koja je bila bliska prijateljica ovog para u rijalitiju.

Ona je njemu mnogo puta praštala, a da li će i ovaj ostaje samo da vidimo.

Anjinu stranu priče možete pogledati ovde:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

04.07.2021 16:24

Videli smo njenu priču u Zadruzi. Nigde ni trunke ljubavi. Nikada se nisu poljubili.