(VIDEO) MISICA PRETERALA SA UVREDAMA: Izvređala Miljanu, pa pokazala svoje pravo lice, ovo što je rekla razbesnelo je mnoge!

Autor:

Zadruga

03.07.2021

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević napravila je grešku sinoć tokom nominacija, pa je Miljanu nazvala imenom kojim nije smela, te izazvala bes kod javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
jovana ljubisavljević

Sinoć u ,,Zadruzi'' tokom nominacija, Jovana Ljubisavljević je ustala da glasa, a onda je prokomentarisala Miljanu Kulić i uporedila je osobama sa posebnim potrebama, a to se nikome nije svidelo, te je javnost ostala zgrožena.

Naime, misica je očigledno Kulićevu htela da uvredi, ali na ne baš pametan način, već je samo izazvala bes i gnev kod ljudi.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević o Miljani Kulić

-Šaljem Miljanu, o Caru smo više puta govorili. Ova osoba se krsti i pominje tuđe majke. Devojka, ako hoćete da nabrojimo šta još radi, je devojka sa posebnim potrebama - rekla je Jovana.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Miljana Kulić

Ja sam rekla, šta poželite meni, ja i vama. A šta ja želim vama, neka se vrati meni - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jasmina

03.07.2021 17:59

Kakva misica i cega? Koliko lepih devojaka ova Srbija ima ali one se ne prodaju. Devojka je ocigledno toliko umisljena da ne vidi nista i nikoga. Interesuje je samo novac ali se zeznula. Losa mlada osoba.

Maja

03.07.2021 23:27

ZAR MISICA NE UVIDJA DA JE BOLESNIJA OD MILJANE,BOLESNA OD ZLOBE

Ljupka

03.07.2021 23:35

Ova Jovana ne zasluzuje da pobedi koja se slluzila lazima a na kraju ispliva istina koja nosem para nebo a tek veza sa Karicem /moze burek da mu jede sglave/ osman ce reci pobedila je jer je pomogao Stefan a zapravo on je snjom da mu rejting skoci. 1mesto zasluzuje Miljana i Misael

Ana

05.07.2021 03:42

@Ljupka - kakva bre Miljana,pola realitija prespavala,a pola isla lekarima! zlo i dvorska luda! nju treba smestiti na lecenje! Misel bi trebao da pobedi,jer je daleko ispred svih po svemu tamo!