(VIDEO) CVELE RASKINUO ZBOG VRELE AKCIJE SA ZADRUGARKOM? Anja Todorović u SUZAMA progovorila o njemu i otkrila ISTINU o bivšem dečku!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.07.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila je da progovori o svemu zbog čega je ćutala tokom boravka u Zadruzi.

RepublikaFoto: Republika.rs/youtube.com/Zadruga Official
Anja

Bivša zadrugarka Anja Todorović odlučila je da progovori za naše kamere o raskidu sa sad već bivšim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Anja nije mogla da zadrži suze, pa je tokom razgovora nekoliko puta prolila gorko pokajanje zbog svega što se desilo. Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju Zadruga 4 Anja je sve vreme branila vezu sa Cveletom, čak je i išla protiv svojim roditelja, koji nikada nisu bili za vezu sa njim. 

Mi smo odlučili da ispitamo sve šta se desilo i kako je došlo do raskida.

RepublikaFoto: Republika.rs/youtube.com/Zadruga Official
Anja Todorović

- Iskreno, pravi razlog je da me nikada nije ni voleo! On mi je poslao poruku da me ostavlja, da raskidamo, da ga ja više ne zanimam. Ja sam bila u Arilju kada mi je poslao poruku da je odlučio da raskine sa mnom. Ja sam ga proslavila, zbog mene je ušao u rijaliti, postao je poznat. Sada sam shvatila šta da sam ispala glupa zbog svega što sam uradila za njega - govori Anja.

- Sad kad je dobio na popularnosti, misli da mu ja nisam ni potrebna više. Ispada da me nikad nije ni voleo, da je sa mnom bio samo iz koristi! Ja njega stvarno volim, to je bilo evidentno, ja sam izgubila dostojanstvno tamo! Jako sam povređena i patim... - dodaje zadrugarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Cvele

Nakon nekoliko dana kontaktirali smo ponovo Anju kako bismo je upitali da li ima nekih promena, a ona nas je šokirala novim informacijama. Saznali smo da je dan nakon raskida Cvele želeo da ima intiman odnos sa Anjinom drugaricom, ali i bivšom zadrugarkom koja je bila bliska sa njima.

U nastavku možete pogledati šta nam je Anja još otkrila o Cveletu, zbog čega je zaplakala i da li se nada njihovom pomirenju, zajedničkom životu i da li je spremna za novu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

01.07.2021 16:47

Treba kao u stara vremena, očevi da nađu muškarce. A ne žene koje je lako izmanipulisat. Cure nebi trebala imat odnose sa tipovima bar 6mj.dok ih ne zaruče i onda nebi bilo povređenih i samoubistva. Tip je klasični balvan, kopile. Pravo ime Cvele.

Toma

01.07.2021 18:10

@Goran - Ni ona nije ništa bolja. Pa nikada se nisu poljubili u Zadruzi. Nikada se nisu zagrlili. Ponašali su se kao stranci i neprijatelji. Samo su se svadjali.