(VIDEO) JELENA BATOS NAPUSTILA ZADRUGU: Otkrila sve TAJNE o Tari i Ša, a onda je još jedna zadrugarka IZBAČENA sa imanja, evo o kome se radi!

Autor: Republika

Zadruga

21.06.2021

09:28

Odlučila da progovori o svemu što je saznala.

youtube.com/Zadruga Official
Jelena Batos

Jelena Batos, bivša devojka Nenada Aleksića Ša, sinoć je napustila "Zadrugu 4", ali nije bila jedina. Osim nje, iz Bele kuće izbačena je i Dragana Mitrović.

Veliki šef sinoć je zadrugarima poslao pismo u kojem ih je obavestio da Jelena Batos napušta rijaliti.

- Dragi zadrugari, vreme je da se Jelena pozdravi sa vama i krene ka kapiji, ona ima par minuta da se pozdravi sa zadrugarima - pisalo je u pismu.

- Pa sa kim ću se sada svađati? - šalio se Ša, dok se pozdravljao sa Jelenom.

Jelena je zatim u studiju govorila o Nenadovoj vezi sa Tarom Simov, sa kojom je prevario suprugu Ivanu Aleksić.

youtube.com/printscreen
Jelena i Ša

- Pitao je on mene da li je on sve to sa Tarom zaslužio, da li je pogrešio, rekao mi je, da je on na njenom mestu, da ne bi izlazio iz stana, već da bi je samo čekao. On najviše sebe voli, to je dokazao prvo kad je ostavio onakvu ženu, ne mareći za to kako se ona oseća. Rekao mi je da nikada nije voleo nekoga kao Taru - otkrila je Jelena.

Nakon toga, došlo je vreme i da neko od nominovanih zadrugara napusti imanje u Šimanovcima. Nominovani su bili Dragana Mitrović, Stefan Karić, Fran Pujas i Filip Car. Fran je pobedio u igrici za dupliranje glasova, te je nakon dupliranja imao 30% glasova publike, 52% glasova imao je Stefan Karić, 17% Car, a Dragana je sa 1% glasova publike napustila "Zadrugu 4".

Nju je u studiju dočekao bivši dečko Stefan Šebez, takođe nekadašnji zadrugar, a kada ga je ugledala Dragana je počela da plače i jeca.

- Super što je došao, taman da nešto razrešimo. Hvala mu, stvarno je lepo. Od same sebe ne možeš pobeći, imala sam privatnih problema, pa sam bila razočarana što se Šebeza tiče isto, bilo je teško na početku. Utočište sam našla u pabu, tamo sam bila ja. Ja nisam takva, nisam depresivna, tamo sam postala i kvarna, taj deo mi se ne sviđa, ali sam morala da se branim, iako to nije opravdanje - govorila je Dragana kroz suze.

youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitrović

Komentari (2)

Loading
cica

21.06.2021 14:17

Nenade,Nenade,Nenade.Napokon je izašla vani.

Gliša

21.06.2021 19:35

Jelena je ostala dužna da nam objasni slučaj. Obećala je da ćemo sve saznati kada bude izašla. Evo izašla je a nije ništa objasnila.