(VIDEO) ŠA SAZNAO ZA TARU I MENSURA, PA IZGOREO OD BESA! Njegova bivša otkrila sve detalje: PODSMEVAJU MU SE!

Autor: Republika

Zadruga

17.06.2021

09:06

Reper nije mogao da se suzdrži od besa, a zadrugare je šokirao svojim odgovorom.

youtube.com/printscreen
Ša tuguje

Zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša prošle noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" dobio je informaciju da je Tara Simov bila sa Mensurom Ajdarpašićem i to preko pitanja koje mu je postavljeno za crnim stolom.

youtube.com/Zadruga Official
Ša i Tara

Svi se čekali da čuju njegov odgovor, a kada ga je izgovorio, svi su izneverovali da je to izustio.

- Kad bi hipotetički saznao da je Tara bila sa Mensurom i da su ti se javno podsmevali, kako bi reagovao? - glasilo je pitanje.

- Ne verujem da je bila sa njim, ako su samo bili u istom društvom, ne remeti me - rekao je Ša.

- Mi znamo da se druženja sa Mensurom završe tvrda ku*ca. Ako nisu bili zajedno, onda je to zato što Mensur nije želeo - rekao je Đedović.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Ša

- Znam da su zajedno i da mu se podsmevaju, ništa neočekivano. Znam da su oboje slobodni i znam kako se ponaša. Meni su oni idealni - komentarisala je Mina.

- Imali smo sličnu situaciju sa Majom Marinković, pa znamo kako su završili, tako da me ne bi ni čudilo, nije isključeno da se nešto desilo između njih - govorio je Karić.

printscreen/instagram
Mensur i Tara u provodu

- Hipotetički mi se podsmeva neko kome plaćam 50.000 evra, kažeš da ćeš im se hipotetički us*ati u život! - dodao je Car.

- Ja nisam dečko indijanac da mi se neko podsmeva, ali ne želim da bilo koga napadam odavde, kad izađem, pričaću sa Tarom - odgovorio je Nenad.

Komentari (0)

Loading