(VIDEO) TARA NE PRESTAJE! Zbog OVOG njenog poteza će Ša ostati bez 10.000 evra!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.06.2021

09:26

Stalno mu pravi probleme!

printscreen/RTVPink
Zbog nje će biti kažnjen!

Sinoć je u Zadruzi održana poslednja “Zadrugovizija” ova sezone, pa su se zadrugari potrudili da ostave što bolji utisak.

Jedan od parova bili su reper Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos, koji su izveli pesmu “Pravila”. Nakon nastupa usledili su komentari žirija, a jedna od članica bila je i pevačica Ljupka Stević.

-Nenade, dvojka si. Super si, energija je prštala – rekla je Ljupka, a mnogi su u njenim rečila prepoznali tajnu poruku Tare Simov upućenu Ša. Naime, broj dva je bio njihova tajna šifra koja je značila da se vole, a kako je Ša priznao zadrugarima, dogovorili su se da će, kada jedno od njih dvoje napusti rijaliti, upućivati jedno drugom šifrovane poruke, što je strogo zabranjeno.

printscreen
Nenade dvojka si!

Iz tog razloga Ša je bio kažnjen kada mu je Tara pustila balone poručivši mu da ga voli, a zbog poruke koju mu je poslala preko Ljupke sada bi mogao ostati bez 10.000 evra, piše "Alo!". 

Da je zaista Simova uputila tajnu poruku reperu svedoči i njena objava na Instagramu. Ona je objavila Aleksićevu fotografiju sa “Zadrugovizije” i preko nje stavila srce i broj dva.

Komentari (2)

Loading
Milena

13.06.2021 10:56

Pa kad produkcija stalno spletkari i podmeće patke, što da i ovi ne 2