(FOTO) TARI I ŠA NEĆE BITI DOBRO KAD VIDE SA KIM JE IVANA! Žena od Ša napravila potez kojim je potpuno uništila rijaliti ljubavnike!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.05.2021

17:19

Nakon što je Tara diskvalifikovana iz "Zadruge", Ša je apelovao na svog brata da joj da ključeve od njegovog stana na Fontani, gde je do rijalitija živeo sa suprugom. To se ipak nije desilo, a sada im tek neće biti dobro kad vide ovaj Ivanin potez.

instagram.com/ivana aleksić
Ivana Aleksić dovela reperovu ljubavnicu do ludila

Naime, dok je Tara juče u suzama govorila kroz šta sve prolazi, kao i da nema gde da živi jer je reperova porodica još uvek nije kontaktirala kako bi joj dali ključeve od stana, Ivana Aleksić ju je jednom potezom potpuno dokusurila.

Naime, spekulisalo se danima o tome da li u stanu na Novom Beogradu, tačnije Fontani, još uvek živi Ivana Aleksić, kao i da li će Tara ikada dobiti ključeve kako bi se, prema dogovoru sa svojim dragim, u isti uselila.

instagram.com/ivana aleksić
Ivana i Kija na Fontani

Ivana Aleksić objavila je snimak na kojem je sa Kijom Kockar u kolima, a kao lokaciju označile su Fontanu. Zanimljiva je i numera koja je svirala u pozadini, a to je pesma od Britni Spirs " Oops I did it again".

Čini se da su Kija i reperova supruga Tari poslale jasnu poruku da za nju u stanu na Novom Beogradu nema mesta.

 

 

Komentari (5)

Loading
Zana

09.05.2021 02:17

Sta ima Kija tu da se mesa . Nije im ona ni rod ni pomoz' Bog. Mesa se svuda kao margarin samo da skrene paznju medija na sebe.

Anna

09.05.2021 10:39

@Zana - Bas tako,to radi da bi se pojavila u novine ,jadna za kadar i populacije

Nedeljko

09.05.2021 14:29

Podrška za Ivanu i Kiju. Brak je svetinja. A koji napadaju na brak su sotone i đavoli.

Božo

10.05.2021 10:38

Podrška za brak kao osnovnu zajednicu svakog društva, sela, grada, države, planete Zemlje.