MOM OCU SU PRETILI DA ĆE GA SPALITI! Tara Simov kroz suze progovorila o porodici, pa šokirala i izjavom o mami!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.05.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov progovorila o vezi sa Nenadom Aleksićem Ša po izlasku iz rijalitija, ali i pretnjama koje je dobijala njegova porodica.

Foto: youtube.com/Blic
Tara Simov na ivici suza

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja, te se sada suočava sa posledicama svega što je radila prethodnih meseci.

Bivša zadrugarka je kroz suze govorila o svemu što je prošla njena porodica dok je ona boravila u "Zadruzi", posebno kada je ušla u vezu sa oženjenim pevačem Nenadom Aleksićem Ša.

- Meni nisu pretili iz Ivaninog salona kao što se prisalo, ali su pretili mom ocu. Rekao mi je da su njemu pretnje stizale, da su mu pisali da će mu spaliti kuću u Skoplju i njega, sve dok nije blokirao sve naloge na društvenim mrežama.  Moj tata je prošle godine imao problem sa anksioznošću, ove je završio kod lekara zbog probleme sa srcem. Ako se neko zadovoljava time da ljudi završe kod lekara, neka im - rekla je Tara kroz za "Blic".

Na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom, ona je odmah promenila izraz lica i rekla da ne želi da komentariše.

Tara je sve vreme pričala o ocu, dok majku koja je u prethodnom periodu govorila o njoj i u medijima, nije želela ni da pomene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Džama

07.05.2021 17:38

Ala lažeeeeee!

Odgovori 12 0
Mina

07.05.2021 17:47

Ljubane gde su suze, ucveljena faca dobre devojke ma kako da ne. Dzaba peres

Odgovori 12 0
MladenBg

08.05.2021 06:07

Sramoto jedna ulicarska, nije te sramota da se uopste pojavis u novinama i jos da pricas kako je neko pretio tovojima. Zapitaj se sta radis, mlatis se sa kim stignes a zalis se na necije nasilje? Ti si nesto najgore sto se ikada pojavilo besna furija koja bi sa svakim da se obracuna fizicki. To sto si naskocila na onu budaletinu od coveka je najmanja stvar! Uzas

Odgovori 15 0
Pavko

08.05.2021 11:28

Narkomanka laže sve. Ne može nasilnica da postane žrtva.