(VIDEO) SILOVALI SU ME, TUKLI: Mina Vrbaški otkrila dugo čuvanu TAJNU O PROSTITUCIJI!

Autor: Republika

Zadruga

03.05.2021

06:30

Zadrugarka nije mogla da dođe sebi

youtube.com/printscreen
Zadrugarke tešile Minu Vrbaški...

Tokom jučerašnjeg veselja, Mina Vrbaški je uplakana odlučila da se poveri zadrugarima o tajni koju je malo ko znao. Naime, jedini ukućani koji su bili upućeni u to bili su Vladimir Tomović i Filip Car, a koji joj je više puta pretio da će je razotkriti.  

- Ljudi, vi ne znate meni nije ni do čega. Meni je Filip onda pretio, ja kada sam radila nešto loše, ja se nisam bavila prostitucijom ni mesec dana, ja sam pobegla iz toga jer sam bila silovana od strane dva muškarca koja su me pretukli, i kada me je pljunuo, on je tada meni rekao da sam silovana, da su pi*ali po meni, da su me ponižavali, meni je on to govorio, a mene to boli - pričala je Mina.

youtube.com/printscreen
Bila ponižavana... Mina Vrbaški

- Smiri se, molim te - rekla je Jovana.

- Meni su pretili, moja majka mene brani, to je moja trauma, mene su silovali, a prvo mi je Tomović pretio, pa Filip koji me je pljuvao, ja to nisam zaslužila - govorila je Mina.

- Najuspešnija si, vodi računa o majci i Borisu - tešila ju je Misica.

Komentari (1)

Loading
Zana

03.05.2021 12:58

Neka ne patetise !!! AKO joj se to stvarno desilo , zasto nije potrazila pomoc psihologa namesto sto je nastavila da se sexa u rijalitijima gde po broju partnera drzi prvo mesto ? Namesto da zatrazi strucnu pomoc , ona trosi vreme i pare na estetske zahvate na sebi ? Da joj je stalo do misljenja porodice ( na koje se vadi ), ne bi se sexala na Bozic ispod porodicne slike. Dosta vise sa ovom devojkom koja NECE da menja svoje uzasno ponasanje ! U rijalitijima pokazala : sex , nove estetske zahvate na sebi , agresiju , viku , patetisanje, lazi ...