ŠA I NJEGOVA ŽENA IMAJU NERASKIDIVU VEZU: Tara će poludeti!

Autor:

Zadruga

09.04.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nenad Aleksić Ša javno je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, ali ljubavnici nije saopštio da postoji nešto što ga za ženu veoma veže.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Ša na venčanju...

On je, naime, pre četiri godine uradio tetovažu na ruci na kojoj se vidi karta i na kojoj je napisano "Beskrajno" koju je posvetio Ivani. 

Reper je u nekoliko navrata kazao da je ovu tetovažu posvetio Ivani, a to svedči o tome koliko je duboka njihoav povezanost. 

Na jednoj od slika, koja se može pronaći na društvenim mrežama, označena je upravo Ivana, a evidentno je da je ljubav između njih bila toliko jaka da je želeo da uspomenu na nju nosi zauvek na koži.

Foto: instagram.com
Tetovaža koju je posvetio Ivani...

Podsetimo, Ivana Aleksić priznala je svojoj prijateljici da bi svom suprugu Nenadu Aleksiću Ša oprostila prevaru sa Tarom Simov u "Zadruzi" da je bio u pitanju samo seks.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ovo joj se neće dopasti... Tara

Ona je, saznajemo, naglasila da je primetila da su se kod njenog muža, sa kojim je provela sedam godina u braku i kog je lično ispratila u rijaliti, rodile emocije prema starleti preko čega ne može da pređe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading