I ŽENU I DETE SAM IZGUBIO ZBOG NJE: Janjuš nikad iskrenije progovorio o Maji!

Autor:

Zadruga

02.04.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su ponovo pokušali da budu u vezi, ali on nikako nije mogao da pređe preko njenog prethodnog odnosa sa Milanom Jankovićem Čorbom, ali ni preko njenih laži.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš ipak neće da bude s Majom...

Janjuš je sinoć na molbu Milana Miloševića da prokomentariše svoj odnos s Majom, otkrio kako se oseća, a potom istakao da je Marinkovićki potrebna pomoć:

- Da je Maja drugačija, ja nikada ne bih ovako reagovao, ona nije dobro, ona treba da se izvadi iz situacije. Ljudi ona nije dobro njoj treba pomoć. Ja sam rekao da ona mora da bude iskrena, ona to neće biti - rekao je Janjuš.

- Ona nikada nije iskrena, ona dok on priča priča sa mnom o Čorbi. Janjuše ne smeš da pređeš preko ovoga, teraj je u ku*ac - rekao je Kristijan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan na Janjuševoj strani...

- Ja nisam prešao ni preko čega, ja sam samo pokazao koliko sam voleo nju, a sve sam izgubio zbog nje. Ovo mi je najteži period, ja sam skontao u glavi da nema tu sreće, ne vodi to ničemu. Ja jesam nju zavoleo, kada sam je zagrlio sve me je stiglo, da sam izgubio sve, ženu, porodicu. Ispao sam ne znam ni ja šta, a ona je meni priredila sve loše. Da nisam bio u izolaciji sve mi se vratilo. Neću ja da se mešam sa Čorbom, Maja je kriva za to, ona je to potencirala. Ja sam joj rekao više puta da ne laže, da ne laže mene, i da poštuje sebe, ali ona to ne radi - rekao je Janjuš.

Za to vreme Maja je samo slušala i ništa nije rekla.

Komentari (3)

Loading
Džama

02.04.2021 13:30

Nije se razveo. Laže kao pas Najveći lažov u Zadruzi i okolini.

MladenBg

03.04.2021 09:21

@Džama - Dobro, nije sudski, ali ne zivi vise sa zenom. A za to mu nije kriva ova prepravljena ulicarka, vec je sam kriv. Ako mu je ovaj dronjak od devojke "fatalna zena" onda on bolje i nije zasluzio.

Aurora12

03.04.2021 09:25

Popeli ste nam se na vrh glave sa ovo dvoje budaletina.