(VIDEO) ON JE MENE MUVAO! Milica BESNA na svoju sestru, jer se "PETLJA" SA RIJALITI UČESNICIMA!

Autor:

Zadruga

15.11.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez i Mirela

Tokom večeri Sandra Rešić upitala je Milicu Kemez u kakvim je odnosima sa sestrom Mirelom Kemez, koja uživa u ljubavnoj vezi sa Radetom Lazićem, zbog čega je zadrugarka izuzetno kivna i besna.

Naime, kako je poznato, Mirela i Milica imale su narušen odnos po njenom izlasku iz Zadruge 3, a ona je sada prepričala šta se desilo na kraju.

- To je budalaština, najbliža sam sa sestrom, nego smo imali nekih nesuglasica po izlasku. Mene nervira što se petlja sa ljudima iz rijalitija, šta priča sa njina koji k*rac, ona šuruje sa Erminom i Tarom i izlazi sa Borom na proslave, da me novinari pitaju ovde i provlače - rekla je Milica.

- Milici se ne sviđa to što je ona u vezi sa nekim iz rijalitija. Pritom se čuje sa svim tim ljudima - rekla je Nataša.

 

- Da, a on je mene muvao. Oni se vide jednom mesečno... Čuje se sa Erminom, sa ovom, sa onom, a kad treba nešto da se demantuje za mene, onda se ne oglašava. Ja sam bila ljuta i rekla sam da niko ništa ne treba da mi šalje - nastavila je Kemezova.
 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading