Vuk ipak bio u Kijinom stanu: Reper je sinoć dokazao da je pričao istinu, Kockareva džaba dizala frku i pretila!

Autor:

Zadruga

10.11.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od glavnih tema u Beloj kući je odnos između Vuka Moba i Kije Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vuk Mob

Reper je zatražio poligrafsko ispitivanje kako bi dokazao svoje tvrdnje o njihovom odnosu i Veliki šef mu je danas to omogućio.

Zadrugari su čuli prvo pitanje na koje je Vuk odgovarao.

- Da li si bio u sa Kijom u stanu na Zvezdari? - glasilo je prvo pitanje.

Nakon ovoga usledio je aplauz od zadrugara, pa je ustala Nadica Zeljković.

- Šta da kažem, malo me je zbunio kada je rekao ono da je levo soba, a desno. U redu je. Ne sumnjam, bio je, bio. Poštujem, ako je istina, istina je - rekla je Nadica.

- Kada je opisivao stan na Voždovcu, bio je detaljan, a malo se zbunio kada je opisivao stan na Zvezdari. Večeras će stvari neke biti jasnije. Posle večerašnje emisije, javne ličnosti treba da znaju da nema laganja. Što se tiče nas, mi smo tu da kažemo ono što mislimo i da budemo realni. Ja sam ovde dobar sa svim akterima priče, sa Nadicom i njenom ćerkom, sa Vukom, njegovim roditeljima i njegovom verenicom. Nije mi jasna Kija, rekla je da je bila sa njim, a to da li je bio u stanu je neznačajno. Mogla je da kaže da je bio na Zvezdari. Istina mora da bude na prvom mestu - istakao je Lepi Mića.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

- Ni ja ne razumem zašto Kija ne bi rekla. Nema potrebe da kaže da nije - dodala je Kijina majka.

- Generalno, mislim da većina kuće nije slušala ni Kiju, ni Vuka šta su govorili te večeri. On kad je opisivao stan, vrlo detaljno, mnogi su komentarisali da je pogrešio. Ali čujem da nisu ni Kiju - dodala je Sandra Rešić.

- Mi ćemo tumačiti od pitanja do pitanja, ovde nema strana, komentarišemo realno. On mi je rekao da je Kija to rekla da nije jer se viđala sa nekim do koga joj je stalo - dodao je Marko Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Van Halen

10.11.2020 16:30

Nisam Kijin fan, ali ovakvu dripcinu nisam video odavno. Koliko je platio ovaj pacov za Poligraf da bi se oprao!!?? To me interesuje. Kakav mucenik.

Odgovori 12 1
Srba

10.11.2020 20:12

@Van Halen - Pa čuli smo. Platio 10.000 evra.

Odgovori 10 1
Čeda

10.11.2020 21:00

Poligraf nije dokaz. Potplatio je jer je dao 10.000 evra.

Odgovori 10 1